ВЕСТИ

20.09.2021. Јавна презентација „Плана за управљање животном средином и социјалним питањима”

За потребе спровођења пројекта из Програма сарадње науке и привреде у 2021. години финансираног од стране Иновационог Фонда, дана 16.09.2021. године одржана је јавна презентација „Плана за управљање животном средином и социјалним питањима” (Environmental and Social Management Plan). Записник са јавне презентације заједно са списком учесника и донетим закључцима налази се на следећем линку: ЛИНК1

Финална верзија Плана за управљање животном средином и социјалним питањима налази се на следећем линку: ЛИНК2

09.09.2021. Оквирни план за управљање животном средином и социјалним питањима

Компанија Global Electronic Solutions d.o.o. Novi Sad у сарадњи са Институтом Михајло Пупин развија SmartStim уређај. То је иновативни систем који неинвазивном сензорском стимулацијом управљаном на бази алгоритама заснованим на машинском учењу враћа сензорни осећај и смањује неуропатски бол особама са дијабетичном неуропатијом и самим тим драстично побољшава квалитет живота пацијената.

За потребе спровођења Програма сарадње науке и привреде у 2021. години припремљен је „Оквирни план за управљање животном средином и социјалним питањима” (Environmental and Social Management Plan).

„Оквирни план за управљање животном средином и социјалним питањима” је доступан на увид јавности у просторијама компаније Global Electronic Solutions d.o.o. (Цара Душана 75/37, 21000 Нови Сад, Србија), као и на ЛИНКУ и отворен је за коментаре до 16.09.2021. године.

Дана 16.09.2021. године од 10 часова, коришћењем online платформе Zoom (услед неповољне епидемиолошке ситуације) биће организовано online представљање „Оквирног плана за управљање животном средином и социјалним питањима”. Позивамо заинтересоване стране да изнесу своје коментаре и сугестије и молимо све заинтересоване који желе да се директно укључе у online представљање да намс контактирају како би им упутили позив са детаљима за приступ online представљању „Оквирног плана за управљање животном средином и социјалним питањима”.

Сва питања и коментари се могу послати на следећу адресу: contact@globalelectronic.rs